Зашто не и за туризам или фармацију

поставио/ла Славица Јурић 29. 8. 2016. 09:01   [ ажурирано 29. 8. 2016. 09:05 ]

Повремено од колега добијемо писменим, а више усменим путем, речи хвале за цео подухват Вебциклопедија. Углавном су то искусни корисници веб-алата који откривају нове алате за иновирање наставе или се подсећају нечег што су давно користили па заборавили у професионалне и личне сврхе.
Овог лета смо добили писмо од колегинице - професора енглеског језика који, међутим, не ради у школи. Део одмора и доколице провела је тако што су она и муж истраживали Вебциклопедију и креирали свој први рекламни летак за апартман који имају, а з помоћ алата који ус открили на Вебциклопедији. Са њеном дозволом преносимо део тог писма.

Летос, док смо били на мору, гледала сам Вебциклопедију мало детаљније. Тражила сам неки алат, јер сам имала времена и хтела да се играм да направим постер за наш апартман у Црној Гори који смо наследили од свекра и свекрве, а који желимо да издајемо. Елем, Вебциклопедија је право благо! Показала сам је мужу. Заједно смо се одушевљавали оним што сте урадили. То је огроман посао и то је велика вредност и то је оно о чему говорите када кажете - опште добро. Желим да се захвалим на овом подухвату и томе што сте урадила за добро свих оних који ће користити ресурсе са тој сајта. Такође хвала и у моје име, јер сам захваљујући том сајту пронашла између осталог checkthis. Ја сам толико узбуђена због тога што сам у том алату направила неку прву верзију презентације нашег апартмана, и тако сам поносна на себе, што сам ,сама'' успела у томе. То је за мене јако велико. А могу да захвалим Вебциклопедији на јасним упутствима, примерима, систематично изнетим подацима. Ма, дивота! Ако сте ту негде после 15.08. имали проблема са штуцањем, ево зашто. Нас двоје смо се наизменично дивили у више наврата!
А мој муж је такође видео неке алате који су њему занимљиви за његов посао,  а нема никакве везе са просветом, већ ради као лекар у фармацеутској фирми.
А ово је мој ,урадак'' http://checkthis.com/apartmansky  

(Бранислава Симовић, Нови Сад)
Comments