Време за састанак (Time to Meet)

поставио/ла Славица Јурић 20. 2. 2015. 20:23   [ ажурирано 9. 2. 2017. 08:23 ]

Кратак опис и функционалност

Овај веб-алат не служи за промоције, најаву или организацију састанка, него за избор правог времена који ће свим или већини учесника највише одговарати. Практично, уз помоћ овог алата менаџери, лидери, вође, координатори група, заједница, организација  лакше ће одабрати и заказати термин састанка како би он био ефикаснији. Регистрација је обавезна и након регистрације на располагању су нам тзв. секретар који персонализује нашу личну УРЛ-адресу на овом сервису путем које нас могу контактирати сарадници, чланови и други; синхронизација са неким од календара који користимо (Оутлук, Гуглов и др); покретање тј. креирање састанка који је заправо испитивање најбоље могућности за одржавање састанка.  При креирању новог састанка отвара нам се једна страница на којој уносимо тему састанка, бирамо временску зону,  име и адресу људи којима шаљемо образац, и у календару бирамо датуме и време које предлажемо за састанак. На самом дну је већ генерисана наша адреса, а имамо могућност да додамо и личну поруку коју ће сваки прималац обрасца добити. Увек се можемо вратити на образац за заказивање састанка и преуредити га, додати још позваних учесника.

Намена у образовању

У садашњем тренутку делује као далека будућност, али на овај начин би се могло одабрати најбоље време и за званичне шкослке тимове, активе, ако не за наставничко веће. У раду са ученицима, састанци прохектних тимова, секција и других ваннаставних тимова такође би се могле овако организовати, с тим што би претходно требало развити културу ученика да планирају своје време, да електронски комуницарају. 

Примери

Пробни састанак УО ЗУС-а  заказан је тако да позвани могу да бирају три термина, али је могуће да он истекне до тренутка вашег прегледа овог примера. Зато је набоље да сами опробате овај алат. 
Они који добију позив путем имејла биће доведени на страницу на којој бирају термин који им највише одговара. Алат приказује резултате избора термина и коначан састанак може да буде заказан у термину који има најбоље резултате.  

Упутства

Слика у десном бочном менију приказује радни лист при заказивању састанка.

Кликните на слику да бисте је видели у пуној величини.Comments