13. Слике‎ > ‎Аватари‎ > ‎

Супер херој (Super hero)

поставио/ла Вебциклопедија каталог веб-алата 20. 2. 2015. 20:23   [ Ажурирао/ла 12. 6. 2015. 13:20 Гордана Петровић ]

Кратак опис и функционалност

Помоћу овог алата можемо да креирамо аватаре по угледу на ликове супер-хероја из Марвелових стрипова. За прављење аватара није нам потребна регистрација на алат. Алат има три основна лика која додавањем елемената и променом боја елементима можемо уређивати по сопственој жељи. Направљене аватаре можемо преузети на рачунар, одштампати или послати пријатељима електронском поштом. У алату можемо правити и стрипове које можемо преузети на рачунар у ПДФ формату или одштампати, али пошто алат не прима наше писмо нисмо га приказали у стриповима. Ако сте наставник енглеског језика погледајте могућности које има овај алат за стрипове.

Намена у образовању

Алат може да послужи ученицима за прављење аватара за представљање на мрежи, али и за прављење ликова за стрипове по угледу на познате стрипове из Марвел-продукције, кроз које би ученици показали своју кретивност и процес учења учинили занимљивим. 

Примери

Примере креиране преко овог алата можете погледати у галерији алата.

Упутство

Алат је веома једноставан тако да вам упутство није ни потребно, једноставним кликом бирате елементе за прављење аватара и боје које желите.
Comments