13. Слике‎ > ‎Ефекти‎ > ‎

Забава с фоткама лица (Photo Face Fun)

поставио/ла Вебциклопедија каталог веб-алата 20. 2. 2015. 20:23   [ Ажурирао/ла 26. 7. 2017. 06:10 Славица Јурић ]

Кратак опис и функционалност

Забава са фотографијама лица је занимљив и атрактиван алат помоћу кога можете да поставите различите ефекте на фотографије. Ефекти су подељени у различите категорије из којих бирате жељени и постављате на своју фотографију. Помоћу овог алата можете око фотографија поставити различите рамове, фотографију уредите преко различитих филтера, направите аватар за Фејзбук профил користећи шаблоне... За коришћење алата није потребна регистрација, потребно је само да  изаберете жељени ефекат, убаците фотографију са рачунара и сачекати да алат постави ефекат. Приликом избора фотографије са којом желимо да се поиграмо треба водити рачуна да не буде превелика јер је алат неће учитати. Уређене фотографије можете преузети на рачунар, поделити преко друштвених мрежа или уградити у блогове. 

Намена у образовању

Овај једноставан алат који првенствено служи за забаву ипак може наћи примену и у образовању, јер једноставност прављења ефеката омогућава да алат користе ученици свих узраста, а они воле да се играју са фотографијама. Обрађене фотографије могу наћи примену приликом прављења фото-прича, илустрација за писана дела, прављење стрипова ...

Примери

Симпатични примери од банера Вебциклопедије направљени су преко овог алата и подељени преко алата за дељење слика. 

Упутство

Кратко видео-упутство (1`) на енглеском језику помоћи ће вам за техничко сналажење при постављању ефеката и дељењу фотографија. 
Comments